CIASTO KRUCHE
250 g mąki pszennej 
150 g margaryny (Palma z murzynkiem)
4 żółtka 
3 łyżki cukry 
  BUDYŃ MANARYNKOWY 
700 ml mleka+sok z mandarynek 
16 g cukru waniliowego 
3 łyżki cukru 
2 budynie waniliowe 
  DODATKOWO
2 puszki mandarynek 
Składniki na ciasto kruche przekładamy do miski i zagniatamy jednolite ciasto . Formujemy kule którą dzieli w proporcji 3/4 i reszta . Tak przygotowane ciasto schładzamy w lodówce 30 minut .
W między czasie gotujemy budyń . 500 ml mleka z sokiem zagotowujemy następnie wlewamy rozmieszany w reszcie mleka cukier , cukier waniliowy oraz budyń . Gotujemy do zgęstnienia . Odkładamy na bok .
Po upływie 30 minut wyjmujemy większą cześć ciasta i wylepiamy formę (u mnie rant cukierniczy o wymiarach 18x28 cm) , dół wyłożony papierem do pieczenia i podpiekamy około 15 minut w temperaturze 175 °C na ładny złoty kolor . 
Zaraz po upieczeniu wyjmujemy z piekarnika .
Na podpieczone spód ciasta wykładamy odrobinę budyniu następnie układamy mandarynki i resztę budyniu . 
Na górę ciasta wykładamy resztę kruchego ciasta . 
Pieczemy 40 minut w temperaturze 170 °C .
Po upieczeniu ciasto wyjmujemy od razu z piekarnika i pozostawiamy do całkowitego wystygnięcia .